TedxYouth Performer Alexandru Mare

In aparenta, Alexandru Mare este un elev obisnuit, ce frecventeaza un liceu de cultura generala, ce isi petrece o buna bucata de timp dezvoltandu-se prin activitati extrascolare, de la sport la robotica, de la sesiuni de debate, la literatura, ce a legat deja prietenii ce ii vor ramane pe viata si ar fi ramas asa – ceea ce ii este oricum suficient oricarui elev eminent – daca la varsta de sapte ani nu s-ar fi intalnit cu chitara, un instrument  pe cat de popular in muzica usoara, pe atat de sensibil si de rafinat in genul muzicii clasice.

Incepand cu anul 2013, sub indrumarea lui Stefan Trifan, an dupa an, Alexandru a castigat premii dupa premii la toate concursurile internationale si nationale la care a participat, insumand peste 60 de premii,  atat la categoria sa, cat si la cele superioare varstei lui.  

Din vara anului 2018, Alexandru a devenit elev al maestrului Denis AZABAGIC, chitarist originar din Bosnia, stabilit in S. U. A.,  unde este seful catedrei de chitara a Universitatii Roosevelt din Chicago.