Tedx Youth Cluj

Daca ai mai fost la evenimentele TEDxCluj, poate ca deja ai trait fiecare dintre experientele astea. Daca nu, suntem siguri ca le vei bifa pe toate la editia din 23 noiembrie – TEDxYouth@Cluj 2019 – Find Your Voice.

1. Inca de dimineata te bucuri sa revezi prieteni vechi cu care iti creezi amintiri noi

Chiar daca ai dat join si share pe social media inainte, dimineata cand ajungi la eveniment tot mai descoperi un prieten vechi cu care n-ai mai vorbit de mult.

Asta pentru ca pe oamenii care fac lucrurile sa se intample si au in plan sa schimbe lumea nu-i gasesti acasa. Sunt mereu „pe afara” si cu bateria plina.

2. Cineva te intreaba „e liber aici?” si ajungeti sa faceti schimb de contacte

La evenimentele noastre am facut un obicei din a ne aseza pe locul imediat liber tocmai fiindca suntem acolo sa facem cunostinta cu cat mai multi oameni noi – indiferent de varsta.

Este una dintre cele mai simple si la indemana metode prin care sa descoperi lumea – presupunand ca oricine cu care stai de vorba stie ceva ce tu nu stii.

3. Daca stai de vorba cu speakerii, iti dai seama ca ai ceva in comun cu fiecare

Un alt obicei al casei tine de interactiunea cu speakerii. Ei sunt acolo sa ne vorbeasca pe scena tuturor, dar in pauze abia asteapta sa fie abordati cu intrebari si curiozitati. Sau, de ce nu, sa asculte.

Pregateste-ti telefonul si nu uita sa-ti faci si o poza pe care sa o arati prietenilor.

4. Faci poze si dai share la cate o idee faina din fiecare talk

Esti constant cu telefonul in mana nu din plictiseala sau neatentie, ci chiar dimpotriva. Vrei sa spui tuturor lucrurile faine pe care le afli de la speakeri sau ce se mai intampla prin pauza ori cu cine te-ai intalnit la eveniment.

Hashtag: #TEDxYouthCluj. ;)

5. Nu consumi, ci aduni energie toata ziua

S-ar putea sa ti se para bizar, dar este foarte adevarat. Pe parcursul zilei la TEDxYouth@Cluj ai sa vezi ca de fapt in loc sa consumi energie, aduni cat sa-ti ajunga sa pui in practica orice idee ori plan ai in minte.

Evenimentele TEDx au ajuns sa fie un fenomen global fiindca nu sunt niste simple conferinte. Sunt intalniri ale unor oameni pozitivi si curiosi, care fara sa-si dea seama devin sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi.

Te asteptam in 23 noiembrie, la Cinema Florin Piersic. Da, este o zi de sambata. Si da, ne vedem de dimineata. :)

Link-uri utile: