TedxYouth@Cluj Find Your Voice

Sambata, 23 noiembrie 2019, va avea loc la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca un nou eveniment marca TEDx, cu totul special. Fiind dedicat in primul rand tinerilor, poarta numele de TEDxYouth@Cluj si este organizat de echipa care, de 10 ani, se ocupa de conferintele internationale TEDxCluj. 

Ideea proiectului a aparut odata cu nevoia tot mai acuta de a scoate talentele in fata, de a arata ca tinerii sunt exemple pozitive pentru societatea in care traim si, mai ales, de a pune umarul la forma pe care educatia non-formala o va lua in urmatorii ani. 

La fel ca toate celelalte evenimente TEDxCluj, si acesta are o tema centrala in jurul careia se vor construi discursurile celor invitati sa vorbeasca. 

Tema TEDxYouth@Cluj de anul acesta este „Find Your Voice”. 

„Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi trebuie sa facem alegeri pe cont propriu. Acasa si la scoala, parintii si profesorii ne echipeaza, cum stiu ei mai bine, cu deprinderile necesare pentru a ne descurca singuri in viata.  De la un punct incolo, depinde doar de noi. Depinde doar de noi sa ne gasim locul si rostul. Sa avem curaj sa spunem ceea ce credem si ceea ce vrem. Sa fim sinceri cu cine suntem in fata lumii.”

In perioada imediat urmatoare va fi lansat un call public pentru voluntarii acestei editii TEDxYouth@Cluj.

Pentru detalii urmariti:

TEDxCluj are o istorie de 10 ani in Romania, timp in care a construit o comunitate locala de peste 13.000 de persoane, pentru care livreaza conținut live original, actual si relevant prin intermediul speakerilor invitati la evenimente.