Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi trebuie sa facem alegeri pe cont propriu.

Acasa si la scoala, parintii si profesorii ne echipeaza, cum stiu ei mai bine, cu deprinderile necesare pentru a ne descurca singuri in viata. De la un punct incolo insa, depinde doar de noi.

Depinde doar de noi sa ne gasim locul si rostul. Sa avem curaj sa spunem ceea ce credem si ceea ce vrem. Sa fim sinceri cu cine suntem in fata lumii.

Dar cine suntem? Si cum spunem asta lumii?

Uneori vorbim in soapta, fiindca ne este teama sau suntem nesiguri. Alteori strigam, pentru ca am ajuns intr-un punct in care pare ca nimeni nu ne asculta.

Echilibrul il gasim atunci cand avem incredere in noi, in ceea ce putem face si stim ca, indiferent de ce se intampla, vom reusi sa facem fata situatiilor viitoare. Atunci cand ne-am gasit vocea.

Avem nevoie de exemple pozitive, iar generatiile tinere sunt cea mai bogata sursa de inspiratie.

De aceea, anul acesta am pornit la drum cu un nou eveniment marca TEDxCluj, dedicat in primul rand tinerilor, dar si oricui isi doreste sa invete ceva nou.

TEDxYouth@Cluj 2019 – Find Your Voice a aparut odata cu nevoia tot mai acuta de a scoate talentele in fata, de a arata ca tinerii sunt exemple pozitive pentru societatea in care traim si, mai ales, de a pune umarul la forma pe care educatia non-formala o va lua in urmatorii ani.

Tema acestei editii, „Find Your Voice”, reprezinta atat un indemn adresat generatiei tinere de a avea curaj sa-si exprime ideile, cat si de a-si cauta identitatea.

Despre toate acestea vorbim in 23 noiembrie, la Cinema Florin Piersic, cu speakerii TEDxYouth@Cluj 2019.

Ne gasesti si pe Facebook sau Instagram.

Si nu uita sa te abonezi la Newsletter-ul nostru. Abonatii afla primii noutatile si au acces la surprize speciale.