TedxYouth Cluj Matei Dima

Unii il stiti ca Matei Dima, altii ca BRomania, el este producator, regizor, scenarist, actor si totodata vlogger. De cand era mic, Matei a stiut ca vrea sa faca oamenii sa rada.  Dupa ce a studiat teatru si relatii publice in Los Angeles, Matei Dima s-a intors in Romania in 2014 pentru a testa un domeniu nou, inca neexploatat la acea vreme: entertainment in online. Proiectul BRomania a fost primul care a introdus cu succes fenomenul VINE-urilor in Romania.

Acum, BRomania are peste un milion de urmaritori pe social media si e printre cei mai influenti vloggeri din tara. Matei a pus bazele unei comunitati a consumatorilor de divertisment online de pretutindeni, a cucerit internetul cu sketch-urile sale si a stabilit un record cu cel mai viral video romanesc, ajungand la peste 51 de milioane de vizualizari.

„Imi doresc sa creez ca scriitor, actor, regizor. Nu conteaza unde se intampla chestia asta. Vreau sa cresc si sa ofer ceva din ce in ce mai bun.” Matei vine la TEDxYouth@Cluj in 23 noiembrie 2019 pentru a impartasi cu noi idei care merita (raspandite) puse in practica.