TedxYouth Moderator Sore

Se spune ca daca visurile tale nu te sperie ele nu sunt indeajuns de mari. Sore a visat cu ochii deschisi de mica sa straluceasca si sa ajunga o stea – in industria muzicii, in actorie sau, acum, in fata copilului ei. Pentru ca intotdeauna a fost despre ambitie, responsabilitate si daruinta, Sore a pornit la drum echipata cu toate acestea si, in plus, cu ceva fermecator – perseverenta.

Cariera ei are multe caramizi asezate si nu e nici macar la jumatatea drumului, insa isi traieste visul in fiecare zi. Din child-star in trupa Dolly la doar 10 ani, in Lala Band si Pariu cu viata la 21 de ani, de la “Different” la “Jumatate”; de la prezentator la Vorbeste lumea la regizor pentru cel mai nou single “Cum sa ma las”, de la fashion icon la designer pentru propriul brand, de la copil la mama, Sore nu a obosit niciodata sa exceleze, sa creeze si sa se imbunatateasca.

A dovedit de multe ori ca este un artist creativ si de cursa lunga, care nu se opreste din reinventare si perfectionare, fiind un reper pentru noile generatii. De aceea, la TedxYouth@Cluj, Sore va impartasi cu noi atat din experientele sale, cat le va prezenta si pe ale altora, toate numai pentru voi si visurile voastre.